Social Schools

Voor (digitale) communicatie met ouders maken wij gebruik van het Social Schools. Dit is een online en besloten communicatieplatform dat voor alle betrokkenen overzicht brengt in de communicatie. Voor al het berichtenverkeer tussen school en ouders, maar ook voor het plannen van gesprekken en verschillende vormen van informatievoorziening (nieuwsbrieven, formulieren, etc.) wordt Social Schools ingezet. Alle school-ouder communicatie staat op deze manier overzichtelijk bij elkaar. Social Schools is ook als app te downloaden via Apple App Store of Google Play Store. De juiste link naar de website van Social Schools is ook bovenaan onze website onder Ouderportaal te vinden.

 

Zodra een leerling start op De Fonkeling ontvangen beide ouders een uitnodigingsmail (mits op het inschrijfformulier beide mailadressen zijn ingevuld) om een eigen gebruikersaccount in Social Schools aanmaken.

 

Voor het inrichten van het school-account worden de basisgegevens van de leerling (naam, groep en leerlingnummer) en de emailadressen van de ouders vanuit de leerling-administratie in Social Schools geïmporteerd. Indien u hier bezwaar tegen heeft kunt u dat aangeven bij de school maar u zult dan helaas schoolberichten die via Social Schools verstuurd worden niet kunnen lezen en zelf initiatief moeten nemen om op de hoogte te blijven van geplande activiteiten zoals excursies, festiviteiten, ouderavonden en dergelijke.

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren