Informatie / open ochtenden

Om een goede keuze te maken tussen de beide vormen van onderwijs die we op De Fonkeling aanbieden, organiseren wij elk jaar (in januari) voor ouders een inloopavond.

In deze presentatie wordt u geïnformeerd over zowel de overeenkomsten als de verschillen tussen onze Eerste en Tweede Stroming.

 

Ook bieden wij ouders de mogelijkheid aan te sluiten bij één van onze open ochtenden. U kunt dan samen met uw zoon of dochter zien èn voelen hoe wij ons onderwijs dagelijks vorm geven op zowel de Eerste als Tweede Stroming. Om uw aandacht goed te kunnen houden bij hetgeen wordt verteld, vragen wij u dringend geen andere broertjes of zusjes mee te nemen.

In verband met de landelijke schoolsluiting zal de open ochtend van 1 maart 2021 niet fysiek plaatsvinden. U heeft op deze ochtend de mogelijkheid om tussen 9.00 uur en 10.00 uur, via deze link, digitaal contact te hebben met de school.

 

Voor meer informatie over en de data van de informatieavond en open ochtenden, kunt u contact opnemen met de administratie. Dit kan telefonisch via telefoonnummer 0412-401219 (optie 2) maar vanzelfsprekend ook via mailadres algemeen punt bsdefonkeling apestaart saamscholen punt nl.

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren