Informatie / open ochtenden

In deze presentatie wordt u geïnformeerd over zowel de overeenkomsten als de verschillen tussen onze Eerste en Tweede Stroming.

Om een goede keuze te maken tussen de beide vormen van onderwijs die we op De Fonkeling aanbieden, organiseren wij elk jaar (in januari) voor ouders een inloopmiddag.

 

Ook bieden wij ouders de mogelijkheid aan te sluiten bij één van onze open ochtenden. U kunt dan samen met uw zoon of dochter zien èn voelen hoe wij ons onderwijs dagelijks vorm geven op zowel de Eerste als Tweede Stroming. Uiteraard is het ook mogelijk een rondleiding te plannen, bijvoorbeeld als u nog niet zeker bent over uw stromingkeuze. Om uw aandacht goed te kunnen houden bij hetgeen wordt verteld, vragen wij u dringend geen andere broertjes of zusjes mee te nemen.

 

In juni zijn de data voor de informatiemiddag en open ochtenden bekend. Voor meer informatie over de informatiemiddag en open ochtenden of het plannen van een rondleiding, kunt u contact opnemen met de administratie. Dit kan telefonisch via telefoonnummer 0412-401219 (optie 2), maar vanzelfsprekend ook via mailadres algemeen punt bsdefonkeling apestaart saamscholen punt nl.

 

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren