Informatieavond/open ochtenden

Om een goede keuze te maken tussen de beide vormen van onderwijs die we op De Fonkeling aanbieden, organiseren wij elk jaar (in januari) voor ouders een informatieavond. In verband met de RIVM-richtlijnen zal deze avond dit schooljaar digitaal (via Teams) plaatsvinden. Tijdens de informatieavond wordt u geïnformeerd over zowel de overeenkomsten als de verschillen tussen onze Eerste en Tweede Stroming. De informatieavond begint om 19:45 uur, en de afsluiting vindt plaats rond 21:00 uur. Wilt u aansluiten dan kunt u een mail sturen naar algemeen.bsdefonkeling@saamscholen.nl

 

Ook bieden wij ouders de mogelijkheid aan te sluiten bij één van onze open ochtenden. U kunt dan samen met uw zoon of dochter zien èn voelen hoe wij ons onderwijs dagelijks vorm geven op zowel de Eerste als Tweede Stroming. Om uw aandacht goed bij hetgeen wordt verteld te houden vragen wij u dringend wij geen andere broertjes of zusjes mee te nemen.

 

Voor meer informatie over en de data van de informatieavond en open ochtenden kunt u contact opnemen met de administratie. Dit kan telefonisch via telefoonnummer 0412-401219 (optie 2) maar vanzelfsprekend ook via mailadres algemeen punt bsdefonkeling apestaart saamscholen punt nl.

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren